Om oss

Hvem er vi?

Autosenter Sandnes

Autosenter Sandnes er din lokale bruktbilforhandler i Sandnes og omegn! Vi strekker oss langt for å gjøre bilhandelen din så smidig som mulig. Vi står klare til å veilede deg gjennom prosessen – enten det er kjøp av bil eller kommisjonssalg. Vi er eksperter på salg av bil for våre kunder, og selger din bil til markedspris.

Hos Autosenter Sandnes legger vi vekt på ærlighet, pålitelighet og kvalitet.

Vi ønsker å være din foretrukne forhandler av bruktbiler. Hvis du kjøper eller selger bil via oss, men ikke holder til lokalt, er vi behjelpelige med levering og henting i hele Norge for en gunstig pris.

Våre samarbeidspartnere

Autosenter Sandnes er stolte av at vi samarbeider med Fragus og Auto Concept for bilgaranti, samt Santander og DNB for finansiering. Under forsikring har vi Enter, Tryg, Gjensidige og IF Forsikring.

La oss selge bilen din!

Kontakt oss

Enten du er på utkikk etter en ny bil eller ønsker å selge din eksisterende bil, hjelper vi deg gjerne med å gjøre hele kjøps- eller salgsprosessen så raskt og tilfredsstillende som mulig!

Autosenter Sandnes er din lokale bilforhandler!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle