Selge din bil

Våre tjenester

Selge din bil

Vi selger din bil!

Vurderer du å selge bilen din på en effektiv måte? Autosenter Sandnes tar hånd om hele salgsprosessen for deg. Våre eksperter sørger for grundig markedsføring, visning, og forhandlinger, alt med mål om å sikre deg den beste prisen.

Ved å la oss selge din bil slipper du bekymringer rundt bilsalget og kan stole på at din bil blir håndtert profesjonelt. Gi oss nøklene, så tar vi oss av resten.

Prosessen - kort forklart

1. Levering

Du leverer enkelt bilen til oss eller vi henter den hjemme hos deg. Bilen blir vasket innvendig/utvendig, klargjort for salg og fotografert. Vi oppretter en profesjonell Finn annonse og annonserer bilen via oss. Bilen blir også frontet i våre sosiale medier.

2. Salg

Vi ordner alt med salget og du får løpende informasjon om prosessen. Alt går via oss og du kan bare slappe av!

3. Oppgjør

Når bilen er solgt og levert, vil oppgjøret komme til din konto i løpet av kort tid.

La oss selge bilen din!

Kontakt oss

Enten du er på utkikk etter en ny bil eller ønsker å selge din eksisterende bil, hjelper vi deg gjerne med å gjøre hele kjøps- eller salgsprosessen så raskt og tilfredsstillende som mulig!

Autosenter Sandnes er din lokale bilforhandler!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle